Џет-Сет
11. January 2016 - 10:05

Познатата пејачка си ја отвори душата: Маж ми ме тепаше!

Познатата фолк- пеајачка Гоца Божиновска во емисијата Магазин Ин  открила дека била жртва на семејно насилство. На прашање на водителката, дали некогаш доживеала насилство во партнерските односи, одговорила потврдно.

– Mе тепаше од љубов. Не дозволував мојата мајка да ме примети, но кога тоа би се случило на моите ќерки јас би го убила – рекла Гоца. Таа изјави дека никогаш не го пријавила партнерот за семејно насилство.

Таа не прецизираше кој од нејзините двајца претходни мажи бил насилникот. Таа прво беше во брак со Раде Вучковиќ, а по разводот со него, таа се омажила за Зоран Шијан.