Живот
11. September 2016 - 12:22

Позната ТВ ѕвезда силувала дете

Силувањето се случило пред 12 години, но ѕвездата на „Семејството Вилис“, Тоби Вилис сега е уапсен и обвинет.

Истражувањето на ова злосторство почна минатиот месец.

Вилис е уапсен во Кентаки откако им побегна на полицајците.

Инаку во серијата “The Willis Family” играат Тоби неговата сопруга и 12-те деца.