Џет-Сет
14. November 2015 - 14:51

Позната српска пејачка се продава во Скопје за 300 евра

Српската пејачка Миа Борисављевиќ се продавала во Скопје за цена од 300 до 1.000 евра, тврди поранешниот стриптизер Дејан Несторовиќ. Таа го негира тоа и бара отштета од 600.000 динари. Дејан од друга страна ја брани вистинитоста на својот исказ.

752583-mia-2

– Ако ме осудат ќе барам лично од претседателот на државата да ме помилува. Не сум јас крив што таа се занимаваше со елитна проституција и што Родољуб Радуловиќ и ги плати силиконите и и ги финансираше спотовите. Знам дека беше со него во хотел во Скопје. Ако кажам се што знам за неа ќе настане огромен хаос, изјави тој.