Балкан
25. April 2017 - 19:24

Познат хрватски политичар ги силувал своите 2 кучиња- полицијата се згрозила од фотографиите

Познатиот загребски претприемач, 44- годишниот И.И. вработен во Европскиот парламент, уапсен е бидејќи имал секс со своите две кучиња и разменувал зоофилски фотографии во виртуелниот свет со истомислениците. Полицијата открила мејл пораки, разговори на англиски и хрватски јазик, а имаат и фотографии од сексот со кучињата.

Во лов на педофили, полицајците успешно влегле во ТОР мрежата, во која се разменува детска порнографија, искуства, но и начин на искористување на деца. На една од загребските ИП мрежи каде што можело да се пронајдат фотографии со експлицитни пози со животни, биле регистрирани на име на неговата фирма.

Полицијата веднаш сакала да го уапси, но претприемачот бил во Белгија, но кога се вратил веднаш биле уапсен. Во претресот полицијата пронашла две тотално измачени кучиња, од кои едното имало рана на половиот орган.

Одземени му биле сите електронски уреди кои ги поседувал.

Монструозните разговори на хрватски и англиски јазик, лоцирани во најмалку 34 коресподенции, ги водел испраќајки фотографии од кучиња во сексуални маки на непознати м ажи, а фотографиите биле фокусирани на половите органи, но важен му бил садо- мазо односот со кучињата како со играчки за таа потреба.