Џет-Сет
22. August 2016 - 14:53

Познат директор давал по 5000 евра месечно за секс во тројка со позната старлета

Долгогодишен директор познат на јавноста, од Србија, ја частел својата сопруга тројка со старлетата Наташа Шавија. Се работи за директор чиј идентитет не се открива, познат по луксузниот начин на живот.

Овој партиски директор, според сознанијата на Ало, и платил вртоглава сума на пари на старлетата за да се придружи во креветот со него и неговата сопруга. И обезбедил луксузен автомобил и секој месец ја частел со по 5.000 евра.

За својата намера, обезбедил и стан каде се одвивале тројките со неговата сопруга и Шавија.