Македонија
12. February 2019 - 15:46

Пожарот кај Струмица изгаснат

Пожарот пред влезот во Струмица од Радовиш е изгаснат. Пожарот избувна околу 13 часот, а зафатена беше поголема површина шамак покрај патот.

Во гаснењето на пожарот учествуваат три противпожарни возила на ТППЕ Струмица и 12 пожарникари.

Сообраќајот што беше во прекин е нормализиран.