Македонија
26. January 2021 - 15:07

Пожар во Струмица - шест пожарникари учествувале во гаснење на запалена штала

Денеска во 10:30 часот во село Бориево, ТППЕ Струмица со 2 ПП возило и 6 пожарникари спасители учествувале во гаснење на запалена штала, информираа од противпожарната служба на Струмица.

Пожарот бил успешно локализиран и ликвидиран било спречено негово ширење кон другите објекти во негова близина.

Денес, (вторник) 26.01.2021 година во 10.30 часот во с.Бориево, ТППЕ Струмица со 2 ПП возило и 6 пожарникари спасители...

Posted by Пожарникари - Струмица on Tuesday, January 26, 2021