Македонија
4. November 2018 - 10:47

Пожар во скопско Миладиновци

Вчера во 18.32 часот во депонијата во атар на село Миладиновци, скопско, настанал пожар при што била опожарена сува трева и смет.

Екипа на Бригадата за противпожарна заштита околу 20.20 часот го изгаснала пожарот.

Увид ќе се врши во текот на денот.