Македонија
19. October 2017 - 23:05

Пожар во скопско Маџари - зафатени неколку куќи

Пожар во скопско Маџари вечерва  ги вознемири граѓаните. Зафатени беа неколку куќи при што интревенираа против пожарните екипи и брзата помош. Пожарот е локализиран. 

Надлежните се уште ја утврдуваат причината за настанувањето на пожарот.