Македонија
31. July 2017 - 19:22

Пожар во скопско Катланово

Пожар изби во скопско Катланово, на фотографиите кои стигнаа до редакцијата на Курир може да се види чад кој доаѓа од ова село близу Скопје.

Се уште немаме подетални информации околу состојбата која е моментално во Катланово.

Од фотографиите кои се пратени од читател на Курир може да се види чад во воздухот.