Македонија
2. јуни 2017 - 14:46

Пожар во Ресен

Вчера вечерта во полициска станица во Ресен, Командирот на ТППЕ-Ресен пријавил дека во периодот од 20.30 часот до моментот на пријавата од страна на ТППЕ-Ресен е локализиран пожар во с.Брајчино каде биле опожарени  две помошни простории од куќа и зафатен бил кровот од куќата, во сопственост на В.К.

Повредени лица нема, а  материјалната штета дополнително ќе биде утврдена.