Македонија
21. December 2016 - 18:27

Пожар во Карпош 4, пожарникарски екипи на терен

Доцна попладнево изби пожар во објект во Карпош 4 во близина на телевизијата Телма.

Противпожарни возила пристигнаа на местото и учествуваат во гаснењето на пожарот.

Граѓаните јавуваат дека поради паркираните возила низ улицата отежнат е пристапот на пожарните возила.

Повеќе информации подоцна.

Извор: Фејсбук/Ѕид на сообраќајниот срам