Македонија
3. August 2021 - 21:24

Пожар во близина на СУГС „Димитар Влахов“

Од пожар е зафатена тревата позади скопското средно училиште „Димитар Влахов“, информираа за МИА од Противпожарната служба – Скопје.

Оттаму соопштија дека веќе се испратени екипи на терен кои работат на гаснење на огнот.