Македонија
2. April 2017 - 14:31

Пожар на Скопска Црна Гора

Попладневно на Скопска Црна Гора избувна пожар кој има зафатено поголема површина со сува трева.

Од Противпожарната бригада во Скопје информираат дека екипи се на терен и интервенираат на гаснење на пожарот.