Македонија
13. November 2018 - 11:33

Пожар на планината Беласица

Вчера околу 17,50 часот на планината Беласица, на место викано Ѓаволски Мост над село Банско и село Колешино, избувнал пожар. 

Се преземаат мерки за гаснење на пожарот.