Македонија
17. September 2019 - 16:45

Пожар кај селото ,,Селце‘‘ го евакуираше манастирот - спасени 500 ученици кои биле на екскурзија

Нов голем пожар денеска се појави кај село Селце, во непосредна близина на манастирот „Св.Димитрија“.