Џет-Сет
12. November 2017 - 17:22

Повторно ја затресоа вилата: Милјана и Иван завршија во кревет

Иако учесничката повеќе пати изјавила дека овој учесник воопшто не и се допаѓа, сепак завршила со него во кревет. 
Иван Маринковиќ и Милјана Кулиќ синоќа имале жестока акција. 
Меѓутоа, тие продолжуваат да негеираат дека меѓу нив немало ништо, но како и да е судејќи по видеото добро си поминале.