Балкан
23. February 2017 - 16:39

Повредени 14 српски војници во автобуска несреќа

14 српски војници се повредени во автобуска несрека која се случи  на релација Ниш – Врање.

Од засега непознати причини автобусот со 28 војници излетал од патот во близина на гратчето  Владичин Хан.

Ниту еден од повредените не се наоѓа во критична состојба.