Џет-Сет
20. November 2017 - 16:00

Потроши милиони на операции: Сакаше да биде жива кукла, еве што направи од себеси

Шведската манекенка не крие дека сака да изгледа како цртаниот лик Џесика Ребит, па на разни зафати досега потрошила околу половина милион долари.

Зад нејзината опсесија за константна промена на својот изглед се кријат многу посериозни причина и психичка нестабилност за која говореше.

-Мене ми е комплимент кога ќе ми кажат дека личам на кукла, тоа е она што сакам да го постигнам. Џесика за мене е идеал на женско тело, рече таа своевремено.

Со обем на половината од 40 см. близу е до светскиот рекорд, но мора да изгуби уште два ипол сантиметри што се обидува со секојдневно вежбање. Нејзините мерки моментално се неверојатни 96-40-100.

Иако нема назнаки кога Пикси ќе запре со интервенциите и дали лекарите ќе престанат да учестуваат во ова „шоу“ интересно е што оваа девојка никогаш не била грда.

Поинаква секако да, но нејзиниот изглед бив атрактивен и пред интервенциите.