Македонија
23. November 2021 - 12:12

Потресна изјава на роднина на семејството Јахи кој загуби 10 члена: Заминаа на пат за да не се вратат никогаш

„Ми изгоре цело семејство”, изјави член на семејството Јахи од Скопје-Север кој во трагедијата во Бугарија изгуби 10 члена заедно со членови на семејство Мухаџери со кои се во роднинска врска, пренесува Слободен Печат.

Од семејството изјавија дека нивните роднини заминале на туристичко патување во Истанбул, и како што велат заминале на „пат за да не се вратат никогаш”.