Бизнис
6. March 2018 - 8:39

Потпишување договори за ИПАРД Програмата 2014-2020

Во Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој денеска ќе бидат потпишани првите договори за ИПАРД Програмата 2014-2020.

На потпишувањето ќе присуствуваат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и директорот на АФПЗР, Никола Бабовски.