Македонија
25. January 2016 - 8:28

Потенцијали за унапредување на соработката меѓу странските и домашните компании

Стопанската комора на Македонија денеска ќе информира за потенцијалите за унапредување на соработката меѓу странските инвеститори и домашните компании.
 
Презентирана ќе биде и годинашната Програма за работа на Советот на странски инвеститори.