Македонија
21. August 2019 - 14:05

Постпородилна депресија: Состојба која модерните мајки ја игнорираат

Разговаравме со психологот Ирина Николовска за многу важна и сериозна тема - постпородилна депресија. Дали модерните мајки ја игнорираат оваа некогаш неизбежна состојба и како можат да си помогнат - подетално во продолжение во прилогот.