Бизарно но вистинито
17. May 2017 - 13:09

Постојано возбудена: Оваа жена доживува 180 оргазми за два часа

Американката Кара Анаја има ретка болест, која и предизвикува по 90 оргазмот на час.

– Некому можеби ќе му се пристори прекрасно, но за мене тоа е вистински пекол, вели 30 -годишната жена од државата Аризона. Таа страда од редок синдром на постојана генитална возбуда. Тој и предизвикува големи непријатности кога го носи детето на училиште или кога пазарува.

– Се чувствувам како вистинска развратница, без да имам и најмала вина за болеста, се доверува Кара.

Болеста која практично е неизлечлива  и била дијагностицирана пред 3 години. Кара живее со 34 годишниот сопруг Тони Карлизи и со 10  годишниот син Тони. Болеста тотално и ги нарушува односите со детето. Таа се чувствувала виновна и непристојна пред него, а не може да му ја објасни природата на страдањето, бидејќи тој е се уште премногу мал.

Погледнете како изгледа нејзиниот живот...