Живот
18. July 2018 - 18:30

Поставувањето фотографии од Грција може скапо да ве чини

Туристите кои оваа година ќе сакаат на социјалните мрежи директно да ставаат фотогрфии од плажа тоа би можело многу скапо да ги чини. 
 
За поставување една фотографија би можеле да одвоите дури и 300 денари, доколку не користите Wi-fi. 
 
Една фотографија на Фејсбук, Инстаграм или било која друга друштвена мрежа во Грција може да чини 300 денари  бидејќи 100 килобајта е 30 денари, а за една фотографија е потребен еден мегабајт.