Македонија
1. April 2019 - 19:54

Поставена плоча со новото име пред влезот на Владата

Владата вечерва ја постави плочата со новото име пред влезот на зградата.

Името „Влада на Република Северна Македонија“ е преведено на три јазици, на македонски, албански и англиски.