Loading Video...
Кошарка
31. July 2020 - 18:08

Последно предупредување од македонските кошаркари, пред да преземат подрастични мерки

 

Асоцијација на кошаркарски играчи во Македонија, преку соопштение предупреди дека е крајно време сите инволвирани во мак-баскетот да седнат на маса и да најдат решение за проблемите со кои се судруваат кошаркарите, како и нивните барања. 
 
Како што се вели во соопштението, ова е последен апел на македонските кошаркарите, пред тие да преземат подрастични мерки. 
 
Во продолжение интегрално го пренесуваме целото известувањето на Асоцијацијата на кошаркари во Македонија.