Балкан
16. January 2018 - 11:48

Последната семејна фотографија на Оливер Ивановиќ: Ќе се заледите кога ќе ја прочитате пораката која им ја упатија на Србите за Нова година

Последна фотографија од него објавила неговата сопруга Милена Ивановиќ, од прославата на православната Нова Година.
 
- Среќата не е случајност, ниту пак е нешто што треба да се посакува. Среќа е нешто што го креирате. Ние го создадовме. 
Во 2018 година го сакаме истото.