Живот
16. December 2015 - 11:14

После ова ќе верувате во судбина - Погледнете што преживеа овој Кинез

Невнимателно свртување се чинеше дека скапо ќе го чини трактористот во кинескиот град Тианчанг, откако буквално беше сомелен од камион што доаѓаше од спротивен правец. Очевидците несреќата ја нарекоа вистинско чудо, откако виделе дека повредениот возач минал само со неколку гребнатинки и нагмечувања.