Живот
17. January 2017 - 12:55

Порно ѕвезди откриваат како според нив изгледа идеалниот пенис

Дискусијата за идеалниот пенис „вечно“ трае, а еве што велат порно ѕвездите на таа тема.
Некои од најпознатите порно ѕвезди за каналот Wood Rocket на ЈуТјуб зборувале за совршениот пенис, а заклучокот е дека универзално мислење за идеална „алатка“ – не постои.
 
Порно актерките најпрво зборувале за големината и помалку или повеќе се согласуваат дека пенисот би требало да биде долг барем 15 сантиметри, а се чини дека според нивното мислење ниеден пенис не е премногу голем. Сепак, зборувале и за тоа дека сексот со претерано надарен маж може да биде болен – а, понекогаш болката трае и со денови после сексуалниот однос.
 
Она што, се чини, на порно ѕвездите им е поважно од должината е – обемот на пенисот. Имено, порно актерките објаснуваат дека должината не е толку важна, туку за поголемо задоволство е поважен обемот, поради формата на вагината.
 
Бидејќи тие дискутирале за идеалниот пенис до ситни детали, напоменале дека е подобро ако пенисот е „свртен“ кон горе, бидејќи така се поголеми шансите да ја допре нивната Г – точка.
 
Јасно е дека порно актерките имаат доста познавања од оваа област, а тие велат дека при анален секс е попријатно ако мажот има подолг пенис со помал облем, додека за вагиналниот секс сметаат дека поважен е поголемиот обем.
 
Иако мажите често се оптоваруваат со мисли за тоа дали нивниот пенис е доволно голем, порно ѕвездите велат дека големата „алатка“ не ги прави добри љубовници. Сега внимателно читајте: за добар секс е најважна техниката и „работата“ со колковите, велат порно ѕвездите.