Loading Video...
Свет
2. November 2018 - 17:53

Поради тепачка во автобус 15 лица загинаа

15 лица загинаа кога автобус ја пробил оргадата на мостото и паднал во река во Кина. Кавга и тепкачка на пантичка со  возачот ја предизивјкале несреќата. Полицијата соопшти дека жената побарала од возачот да се врати, бидеки таа не излегла на својата станица. Кога одбил, пантичката  дошла до него и почнала да расправа и да го удира.