Живот
4. September 2015 - 10:19

Поради својот пенис добил отказ - Нема да верувате што направил!

Неименуван мажод Чикаго добил отказ зашто по грешка преку мобилен и пратил слики од својот пенис на својата нова шефица.
 
Оваа бизарна приказна во јавноста ја открил шефот на полицијата во Чикаго Мајкл Рут, но сепак одлучил да го заштити идентитетот на на несреќникот кој сега мора да бара нова работа.
 
Перверзникот од Чикаго, како што нарекле американските медиуми, одлично поминал на разговорите за работа во реномирана компанија. Меѓутоа, како што објаснува Рут, истиот ден порај воодушевувањето сакал да и се пофали на својата интимна пријателка, и така смислил да и прати слики од пенисот со порака дека добил нова работа.
 
Наместо на својата пријателка, пораката за жал ја пратил кај новата шефица, која во својот именик сеуште го немала неговиот број и така не ни знаела од кого и стигнале тие експлицитни фотографии.
 
Звучи неверојатно, но перверзникот за два дена повторно, исто така по грешка, на шефицата и пратил слики од својот пенис. Тогаш таа повикала полиција, а штом се установило дека пораките стигаат од нејзиниот нов работник, веднаш му дала отказ.