Македонија
3. September 2017 - 12:48

Поради сообраќајка во прекин патот Крива Паланка-Куманово

Поради сообраќајна несреќа претпладне од 10:15 часот е во прекин патниот правец Крива Паланка-Куманово кај местото викано „Чешмиче“. 

Сообраќајот е во прекин во двата правца.