Живот
12. December 2017 - 14:55

Поради слава изгуби глава: Кирил има најголеми бицепси, ама ќе му ги ампутираат рацете

Кирик Терешин (21) бицепсите не ги доби со напорно вежбање во теретана, туку се одлучил за полесниот пат.

Тој во телото си вбризгал комбинација на хемикаии кои ги правел сам дома, а базирани на Синтол маслото.

Со инјекциите почнал кога е вратил од војска и веќе за 10 дена неговите мускули станале огромни.

Денеска неговите раце изгледаат прилично деформирани, а имаат и нездрава црвено-виолетова боја.

Лекарите го предупредувале дека е нездраво тоа да го прави, дека може да дојде до парализа, а сега опасноста е уште поголема.

-Тоа нема веднаш да се случи, но многу е веројатно дека ќе мора да ги ампутира рацете во блиска иднина. Дури и да престане да ја вбризгува таа супстанција, неговото тело нема да може да ја излачи во наредните пет до 7 години, вели еминентниот лекар Евгени Лилин.

Иако последиците веќе се видливи, Кирил ги игнорира советите од лекарите. Тој тврди дека сето тоа го прави за слава на Инстаграм.

Целта ми е да соберам милион пријатели, за, како што вели, да не мора да работи.

-Сакам луѓето да ме препознаваат, вели Кирил и додава дека користејќи „домашна“ смеса заштедил, зошто таа го чинела околу 4.000 рубљи, а за вистинското масло од Синтол би потрошил 400.000 рубљи.