Македонија
17. September 2017 - 17:03

Поради пожар во прекин патот Прилеп - Градско

Регионалниот пат Р-1101 Прилеп-Градско, во близина на ресторан „Че“, од попладнево во 15:20 часот е во прекин поради пожар.

Надлежни екипи се на терен, но засега нема информации до кога ќе трае прекинот на сообраќајот на овој патен правец.