Џет-Сет
14. јуни 2018 - 12:42

Поради овој детаљ на фустанот на водителката емисијата прекината, а таа добила отказ

Откако пред екраните се појавила во ваков фустан, емисијата била прекината по што водителката добила отказ.

Една од најпопуларните водителки во Кувајт, 29-годишната Амал Ал Авади, водителка на многу познат квиз, се соочила со неверојатно обвинување.

Таа како и секогаш се појавила подготвена за својата работа, но овој пат била дочекана со критики бидејќи била облечена непиркладно за Рмазан.

Емисијата била прекината, но Амал не знаела во што погрешила.

-Секако дека бев свесна дека е Рамазан и внимателно бирав што ќе облечам. Не сакав да облечам нешто што се коси со традицијата а на крајот на краиштата секогаш внимавам како зборувам - истакнала водителката.

Како што истакнале критичарите, фустанот не бил доволно скромен за овој свет месец, па водителката добила отказ.