Живот
22. July 2016 - 9:46

Поради овие фотографии плаче целиот свет: Мајка 15 дена бањала мртво бебе и му менувала пелени!

Родителите направиле фотографии од бебето. Според нив, тие за една ноќ се обиделе да направат сè што би направиле за една година
 
Фотографија од мајка и татко кои го држат своето мртво бебе ја потресе светската јавност. Мајката спиела покрај момчето, му менувала пелени, го држела во прегратка и му читала приказни цели 15 дена, објави Дејли мејл.
 
- Рори беше мојот син. Морав да се грижам за него, да му менувам пелени и да го запознаам - рекла мајката.
Родителите направиле фотографии од бебето. Според нив, тие за една ноќ се обиделе да направат сè што би направиле за една година.
 
- Сакавме да го чуваме. За 15 дена го запознавме Рори толку колку што сакавме - рекла мајката.