Македонија
17. February 2018 - 20:36

Поради одрон сообраќајот во близина на Јанче по една лента

Поради одрон на поголема количина камења сообраќајот на патниот правец Маврово-Дебар, во близина на село Јанче, се одвива по една сообраќајна лента со наизменично пропуштање на возилата, информира АМСМ. 

Сообраќајот се одвива по една лента од 20:00 часот