Македонија
8. December 2019 - 8:50

Поради одрон блокиран патот Маврови Анови - Дебар

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај с.Сенце од 06.50ч. сообраќајот е во прекин поради одрон, соопшти ЈП Македонијапат.

Екипите на Ј.П Македонијапат работат на расчистување на одронот и нормализирање на сообраќајот.