Џет-Сет
16. January 2018 - 20:58

Поради љубовта се повлече од сцената: Еве како сега живее Славица Чуктераш

Некогаш популарната пејачка, Славица Чуктераш, по мажењето со фудбалерот Владимир Аврамов го остави микрофонот на страна и му се посвети на семејството.

Имено, пејачката со фудбалерот има ќерка по име Викторија која неодамна наполни една година.

Иако ретко се огласува на социјалните мрежи, Славица денеска објави видео од одморот. Пејачката евидентно е дека ужива во сончањето на некоја егзотична дестинација.