Македонија
4. July 2017 - 10:51

Поради асфалтирање утре времен прекин на патот Мелнички мост-Рајчица

На патот Маврово – Дебар, на делот од село Рајчица до Мелнички мост, утре  од 13 до 17 часот ќе има целосен прекин на сообраќајот, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Прекинот е поради ппанираното асфалтирање на патот од Рајчица до Мелнички мост.