Живот
5. November 2015 - 23:20

Порачала маса и столици преку иБеј, еве што добила

Порачувањето работи преку Интернет ни го олеснува животот на безброј начини. Но многу луѓе не сфаќат дека таков вид на луксуз има и своја друга, негативна страна.

Бидејќи пратките доаѓаат од страна на доставувачот, постои голема можност дека некој, некаде погрешил и ги измешал производите.

Оваа жена нарачала маса и столици преку иБеј, но кога ја отворила кутиајта имала што да види.

Погледнете сами што и пристигнало наместо очекуваната маса и столици: