Свет
24. September 2021 - 14:54

Поплави во Шпанија | ВИДЕО

Локалните медиуми во Шпанија, повикувајќи се на Андалузиската метеоролошка станицја пишуваат дека во делови од провинција Хуелва во Шпанија врнело силен дожд, нешто повеќе од 12 часа.

Регистрирани биле повеќе од 600 инциденти, а на социјалните мрежи одекнаа снимки од големите поплави во оваа провинција.