Живот
5. October 2015 - 12:24

Понежниот пол полуде по овој сириец

 
Тој е мигрант и помина низ овој регион, барајќи подобар живот во државите од Европската Унија.
 
За него ништо не се зане, но неговата фотографија стана хит помеѓу припадничките на понежниот пол.