Македонија
2. December 2019 - 12:12

Понеделник неработен ден за сите граѓани

Согласно Законот за празниците, 8 декември 2019 година (недела), односно 9 декември 2019 година (понеделник), „Св. Климент Охридски” е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Mинистерството за труд и социјална политика во соопштението на на граѓаните им го честита празникот „Св.Климент Охридски”