Македонија
26. December 2016 - 12:34

Понеделник 2 јануари неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика денеска соопшти дека 1 јануари 2017 година (недела), Нова Година, односно 2 јануари 2017 година (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија. 

Од Министерството на сите граѓани на Република Македонија им ја честитаат Новата Година.