Живот
16. November 2018 - 14:17

Половина луѓе, половина мајмуни снимени во Тајланд: Бизарни суштества ги изненадија тусристите

Група туристи на Тајланд останале запрепастени кога при веслање со кајак во провинцијата Краби здогледале непознати суштества кои наликувале на мајмуни и луѓе, како прават некој ритуал внатре во пештерата.

Снимката од необичната глетка осамна на Фејсбук и веднаш  стана виреална.

На снимката се глдаат мала група на мали суштества, додека на лицата на туристите се гледа збунетост.

Според сведочењата на очевидците, суштествата оджувале некаков вид на церемонја или ритуал, пренесува Дејли Стар.

- Веславме кајак кога налетавме на бизарна глетка во близина на пештерата. Суштествата изведуваа некаков ритуал во водата скоро половина час, изјавила Џемаил Каваја, момчето кое го снимил ввидеото.