Свет
28. November 2015 - 15:47

Политичарка убиена во автомобил додека имала секс

 
 
Руската јавност остана во шок откако автомобилот на политичарката Оксана Бобровскаја и нејзиниот сопруг Никита, е дигнат во воздух во сибирскиот град Новосибирск.
 
Политичарката е дел од владејачката партија на Владимир Путин, а во моментот кога настанала експлозијата, со својот сопруг била во автомобилот.
 
Наводно тие се впуштиле во сексуален однос, а според досега нејасни причини во еден момент се активирала бомба.
 
Двете тела се пронајдени на задното седиште, а истрагата е во тек.