Македонија
17. July 2017 - 14:21

Полицијата во потрага на две исчезнати девојчиња

Македонската полиција трага по две девојчиња. Во текот на вчерашниот ден во 11 часот во полиција се јавил 55-годишниот П.Б. од Гостивар и пријавил дека околу 22 часот на 13. месецов исчезнала неговата ќерка. Се работи за 19-годишната Ш.П. која заминала од семејниот дом, упатувајќи се во непознат правец. 

Исто така, во 23 часот вчера во полиција се јавил Ј.Д. од Банско, Струмица и пријавил дека неговата 16 годишна ќерка се оддалечила од својот дом и заминала во непознат правец.

Се преземаат мерки за наоѓање на девојките.