Македонија
24. February 2017 - 16:58

Полицијата на нозе, Тврдокорни вечерва ќе маршираат низ Скопје

За денеска од 17 часот е закажан марш на Македонското патриотско здружение Тврдокорни.

Маршот тие го најавија уште пред 10 дена, а поради безбедносни причини низ Скопје има доста полициски сили.